БРАВО ЗА ЛЕГЕНДАРНИОТ БАСКЕТ : Фондацијата Ана и Владе Дивац собираат средства за настраданите од поплавите

0
724

Кошаркарската легенда Владе Дивац преку фондацијата со неговата сопруга Ана организираат онлајн собирање на средства.

Повикот е поставен на нивната веб страна со формулар во кој ги повикуваат сите да донираат за помош на семејствата на кои им е неопходна.