(ВИДЕО) БОРЈАН НА ТОП ТЕМА : Ако ВМРО-ДПМНЕ не го поддржи Референдумот, после него таа престанува да постои како релевантен политички субјект и ќе стане екстремистичка партија како ЗЛАТНА ЗОРА со 5% рејтинг во Грција и со неколку пратеника!

0
1773

Борјан Јовановски на ТОП ТЕМА : Ако ВМРО-ДПМНЕ не го поддржи Референдумот, после него таа престанува да постои како релевантен политички субјект и ќе стане екстремистичка партија како ЗЛАТНА ЗОРА во Грција со 5% рејтинг и со неколку пратеника!