БОМБА ОД СЕГА КАЖУВАМ : Латас ја влечел на сила во својата хотелска соба дописничката на Сител од Брисел, инаку внука од сестра на Борјан, Борјан сакал да го тепа!

0
5832

Порталот Мактел се распраша по уредници на медиуми кои ја слушнале оваа приказна и од повеќе извори ни кажуваат дека се работи за Драган Павловиќ Латас.

До таму отишла работата што Борјан сакал да го тепа затоа што и тој во тој момент работел во Сител како презентер на вести.

Го контактиравме Борјан за да го коментира ова, тој не сакаше да коментира, негираше дека му се заканувал на Латас, но не сакаше да демантира ниту потврди дека Латас е тој што ја нападнал неговата внука.

Извор : Мактел.Мк