БОМБА ОД МИРКА КЛАСНАТА: Мои ВМРОВЦИ, не искачајте на изборите, чувајте ја енергијата за револуцијата која наскоро ќе следи!

0
1526

– Не му помагајте на Заев и на Бејли, не гласајте за една нова СОРОС ЦИЈАШКА КУКЛА туку чувајкте ја силата за новата револуција која ќе следува наскоро.

Мирка класната повика на бојкот! Линк до колумната на Мирка Велиновска – Класната на Дудинка.