БОМБА НА ФРОСИНА РЕМЕНСКИ: Влатко Ѓорчев и Никола Тодоров не бранеа вечерта на 27-ми април и двајцата изедоа ќотек заедно со нас

0
566

– Пратениците Тодоров и Ѓорчев беа единствени од колегите кои решија да не бранат вечерта на 27-ми април и двајцата изедоа ќотек заедно со нас таа вечер.

Исповест на пратеничката Фросина Ременски за настаните на 27-ми април.