БОМБА НА НОВА: МПЦ продаде својот дел од плацот на Антиќ за 2,3 милиони евра!

0
443

Фирмата „Обновители“ која е во сопственост на  МПЦ и на бизнисменот Зоран Антиќ го продала земјиштето кое го откупи од Министерството за транспорт на фирмата М.Г Фешн – компанија која е исто така во сопственост на бизнисменот Зоран Антиќ, кого медиумите го поврзуваат со Сашо Мијалков, открива НОВА.

Повеќе за ова на НОВА.