БОМБА НА МИЛЕНКО : НА ВРАТА МИ ДОЈДЕ ПОЛИЦИЈА ДА МЕ АПСИ, ОЧИГЛЕДНО БЕЗ ПРИЧИНА, ОСВЕН ТОА ШТО СУМ ЗБОРЕЛ ПРЕМНОГУ ЗА УБИСТВА НА ВАРЕЊЕ САПУН НА ШИПТАРИ, КОМУЊАРИ И ПРЕДАВНИЦИ

0
4454

На врата ми е дојдена полиција да ме уапси. Без некоја посериозна причина. Имаат “покана”, но немаат детали зошто, како, кај кој инспектор, кога…
Фашистите од режимот на Зоран Заев се решени да апсат и уништуваат по секоја цена.
Дудинка пак, ја маваат до ниво на поракава: “ovie stvarno se reseni da ne i dadat na stranata da se vkluci”.
Нека апсат. Македонија е ппголема и од овој момент и од сите нас заедно.
Смрт на фашизмот – слобода за народот. – Фејсбук статус на копитото Миленко Неделковски