БОМБА НА ЗИКОВ: Гласаа само партиските машинерии, неопределените останаа дома!

0
453

– Само партиските машинерии гласаа денеска, неопределените останаа дома. Од 2016-та парламентарни, имаме пад на околу 400 000 гласачи, тоа е разочараните неопределени и дел се и партиски разочарани…

Зиков на Канал 5.