БОМБА НА ЗАЕВ: СМЕ ДОНЕЛЕ МНОГУ ДОБРИ ЗАКОНИ СО ВМРО, НЕ Е ТОЧНО ДЕКА КОЧАТ СЕ И ДЕКА НЕ ЗНААТ ДА БИДАТ КОНСТРУКТИВНИ, АМА ТАА ПУСТА АМНЕСТИЈА ГИ МАЧИ МНОГУ!

0
141

– Јас верував дека може да се договориме со ВМРО затоа што досега за многу работи сме се договориле и сме донеле добри закони, они знаат да бидат многу конструктивни и да помогнат за многу теми и прашања, но оваа пуста амнестија многу ги мачи и не можат да се охрабрат и да се одвојат од Груевизмот, тоа е голем проблем за нив, ние не може да им дозволиме тоа да им успее да се заташкаат сите крминали на нивните функционери, тоа е нашата црвена линија!

Премиерот Заев на прес по средбата со ВМРО ДПМНЕ во собрание.