БОМБА НА ЗАЕВ: МИСЛАМ ДЕКА КАТИЦА Е ХРАБРА И ЧЕСНА НО ЗА ЖАЛ НАИВНА И НЕВНИМАТЕЛНА КАКО МЕНЕ, КАКО ШТО ЈАС НАСЕДНАВ НА ПРАНКЕРИТЕ ТАКА И ТАА НАСЕДНАЛА НА УЈДУРМИТЕ НА БОКИ 13-КА

0
1131

Прашан за тоа кои се Кики и Фрики, Заев рече дека не знае, но дека многумина па и Катица биле невнимателни што се сликале и биле блиски со нечесни лица како Боки 13-ка.

– И јас бев невнимателен и наивен и наседнав на руските пранкери, така и Катица, таа е храбра и чесна според мене но наивна и невнимателна и наседнала на ујдурмите на Боки 13-ка, но ќе видиме ќе каже истрагата дали е само злоупотребена или е употребена и свесно учествувала во нешто криминално. Јас засега верувам во неа и нејзината чесност.