БОМБА НА ДИМИТАР ДИМИТРОВ: Додека јас и Кљусев го советувавме Груевски да ја реформира партијата и државата, Иванов го советуваше да владее диктаторски, му ја наполни главата и со антиквизацијата и беше иницијатор на Скопје 2014-та!

0
2826

– Иванов е многу пострашна личност од што на прва ни се чини, тој беше еден вид на контра советник, јас и Кљусев го советувавме Груевски да ја реформира партијата и државата, но Иванов го советуваше да владее со партијата и државата како со воена структура, му ја наполни главата и за антиквизацијата и беше иницијатор за Скопје 2014-та. Тука важна улога има и професорот Саркањац.

Дел од интервјуто на Димитар Димитров на 1 ТВ.