БОМБА НА АНЃУШЕВ ОТКРИ КАКО БИЛ РЕКЕТИРАН ОД ГРУЕВЦИ: Бившата власт ми ја исклучи најголемата хидроцентрала цели 4 месеци затоа што еден стуб на ЕВН преку кој се пренесуваше струјата бил со спорна техничка документација!

0
1103

Ете како го рекетирале Кочо Анѓушев, му ги исклучувале електраните поради некакви ситници и со тоа го терале кон банкрот, веројатно со уцена да даде големо милионско мито или да им ја даде пола од фирмата, како што направија многу други бизнисмени.

– Бившата власт поради смешна причина ми ја исклучи најголемата хидроцентрала, затоа што некој стуб од далекувод на ЕВН преку кој се носеше струјата бил спорен, имало некаква грешка во документацијата за стубот, тотална будалаштина и чиста уцена!

Ова на Канал 5 го откри вице премиерот Анѓушев во емисијата Само Вистина на Канал 5.

Извор : Мактел.Мк