БОМБА НА АНАГЕЛКА ПЕЕВА: Малкумина паметат дека Сиљановска водеше партија во 90-тите која се викаше МЛАДИ СОЦИЈАЛИСТИ – ТРЕТА ЈУГОСЛАВИЈА

0
1941

– Јас добро ја знам Гордана Сиљановска кога беше наш министер од Либерална Партија во владата во 90-тите но и пред тоа. Малкумина паметат дека таа беше дел од раководството на партијата МЛАДИ СОЦИЈАЛИСТИ – ТРЕТА ЈУГОСЛАВИЈА за потоа да премине кај нас во Реформски Сили – Либерална партија. Еве сега стана ВМРОВКА.

Ангелка Пеева – Лауренчиќ.