БОМБА НА АЛЕКСАНДАР ТОРТЕВСКИ: ОЈО ДА РАСПИШЕ МЕЃУНАРОДНА ПОТЕРНИЦА ЗА НАСИЛНИЦИТЕ ВО МЕЛБУРН КОИ МАЛТРЕТИРАА ГЛАСАЧИ!

0
1173

Само да известам: За настаните пред нашите амбасади денеска надлежно е и нашето ОЈО. Последиците делуваат во РМ. Сите силеџии може да бидат осудени во отсуство и да биде пуштена меѓународна црвена потерница. Ќе бидат уапсени на било кој аеродром на цел свет и испорачани на РМ. – Твит на адвокат Александар Тортевски