Богоев: Дали за време на поплавата за малку не дошло до тепачка помеѓу Тодоров и Салиу?!

0
991

Дали Коце наредил четирите големи пумпи за вадење вода на Пожарна да бидат на подвозници во Скопје наместо да спасуваат човечки животи во Стајковци и Синѓелиќ на 6-ти!?

Дали додека поплавата носела човечки животи и цели населби, наместо да бидат на терен и помагаат, за малку не дошло до тепачка помеѓу Тодоров и Шабан Салиу за лични навреди!?

Дали “вмровски шерифи” тепаат пожарникари на работно место и не одговараат!?

Оставка и одговорност веднаш!

Стефан Богоев – Фејсбук статус