Ајде сега да продолжиме да се смееме и да плачеме во исто време

0
311

voislav-sarakinski

Пред да продужиме од срце да му се смееме на Босанецот („Dje to ima, stubovi da stoje na holuku, bolan“), да направиме мала пауза и да ги ислушаме најновите опомени на македонските јуришни фејсбук одреди:

1. „Оваа спрдачина е нарачана од надвор. Ликот е дебело платен од сороспиите.“
2. „Не гледам на кои стубови покажува, и не ми е ни важно. Важно се гради.“
3. „Вие коа идете у туѓа земја се интересирате дали градбата е квалитетна и дали некој крадел? Што има тоа него да го интересира?“
4. „Каде ви е чувството на одбрана на своето, предавници.“

Океј. Ги ислушавме. А сега, да продужиме да се смееме и да плачеме у исто време.

фејсбук статус на Воислав Саракински

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=pBrh19P2bPc[/youtube]

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=YI4B-QdqUnc[/youtube]