АЈДЕЕ, ШТО ДОЧЕКАВМЕ: КУРТОНИТЕ ВО СИТЕЛ ЌЕ СЕ РЕБРЕНДИРААТ ОД КУРТОНИ ВО НОВИНАРИ СО АМЕРИКАНСКИ ПАРИ?!?!

0
845

Куртоните на Латас во Сител ќе се ребрендираат со американски пари иако години уназад прават невидена медиумска харанга против САД и против американската амбасада во Македонија, те сме биле окупирани те ќе не снемало те немало да бидеме македонци те СОРОС е крив.