АЈДЕЕ, НА СИЉАНОВСКА НЕ И БИЛО ЈАСНО КОЈ ПРИСЛУШКУВАЛ?!?!?!

0
252

– Мене уште не ми е јасно кој прислушкувал, СЈО не ни го одговори тоа прашање, мене уште не ми е јасно ништо околу тоа!

Сиљановска која тера кампања со парола ПРАВДА се прави луда за масовното прислушкување од страна на ДБК под диригентска палка на Мијалков и Груевски!