АУУУУ КАКВА ЧВРГА ИМ РОКНА ЗЕКИРИ НА ГРУЕВЦИ : Еве го амандманот со кој СДСМ во 2014-та бараше а ВМРО-ДПМНЕ одби да обезбеди средства за решавање на депонијата во Струга!

0
2182

Ова е амандманот на Буџетот на Република Македонија за 2014 ИЗГОТВЕН ОД СТРАНА НА ПРАТЕНИЦИТЕ НА СДСМ И КОАЛИЦИЈАТА заведен под архивски број 07-3517/559 со кој се бара да се обезбедат средства во Буџетот во износ од 90.000.000 денари за КОНЗЕРВИРАЊЕ НА ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА И РЕШАВАЊЕ НА ПРОБЛЕМОТ СО РЕГИОНАЛНАТА ДЕПОНИЈА ВО СТРУГА.Истиот е ОДБИЕН од страна на пратениците и владата на В(м)РО-ДПМНЕ.
И,кога сакате седница за оваа точка да имаме?19146223_10156614883444466_6594979423504995474_n

Фејсбук статус на пратеникот Мухамед Зекири

СПОДЕЛИ