(АУДИО БОМБА) ПРИЛЕПЧАНИ, ЈА ГО БЕ НОСИТЕЛОТ НА ЛИСТАТА НА ВМРО-ДПМНЕ ВО ПРИЛЕП, ПЕТАР РИСТЕСКИ – ПЕКАТА КАКО ВРАБОТУВА ПАРТИСКИ КАДРИ ВО ПРИЛЕПСКАТА БОЛНИЦА

0
1527