АРТАН ГРУБИ ПОЛА СААТ ПЛУКАШЕ ПО БЕСА, КАКО БЕСА ДА БИЛЕ НА ВЛАСТ 10 ГОДИНИ А НЕ ДПМНЕ И ДУИ!

0
907

Артан Груби жестоко распали по БЕСА, ги обвини дека биле во врска со Белград и Техеран, дека биле извор за раздор кај Албанците, дека работеле за ДПМНЕ, дека ги заразиле албанските медиуми, не ја знаеле химната албанска, не гласале за Талат, итн итн…

Жестината со која Артан Груби настапи кон БЕСА беше изненадувачко, излегува дека БЕСА биле 10 години на власт а не ДПМНЕ и ДУИ?!?!