Апел за помош на Стефани Стојческа

0
1036

Стефани Стојческа има потреба од третмани на клиника во Турција, со цел да  и се подобри состојбата. Таа има тежок инвалидитет кој го стекнала уште како бебе. Стефани не може сама да се движи.

Да помогнеме!

Телефонски број за донации: 070143102 (за корисници на Телеком)

Превземено од Фондација Телеком за Македонија.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.