АПЕЛ ЗА ПОМОШ: ИТНО е потребна сточна храна!

0
636

ПОМОШ

На мојот драг пријател и храбар соборец Ласте кој во поплавата спаси цела улица ИТНО му е потребна сточна храна. П.С. Не е за него.

Телефон за контакт: 071 208 009

Молам шерувајте! 

Фејсбук статус на Генерал Стојанче Ангелов