АПЕЛ ДО ТОДОРОВ И ВЛАДАТА : На ова мало ангелче му е потребна помош, затоа да бидеме хумани и да му помогнеме

0
395

На малиот Кирил Пеев итно му се потребни средства за скапата и специјална терапија, која му следува по операцијата за отстранување на туморот на мозокот.

дете-487x630

Неговото семејство моли за помош.

дете2-630x599