АЛЕКСАНДАР РУЖИН ИЗБРАН ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СКОПСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЛДП!

0
363

Вчера вечер се одржа седмото Собрание на Градската Организација на Либерално Демократска Партија ЛДП – Скопје, по кое следуваше седница.

На оваа седница бев избран за претседател на Градскиот одбор на ГО на ЛДП – Скопје.

На сите останати новоизбрани членови на Градскиот Одбор им го честитам изборот и им посакувам успешна работа.

Александар Ружин, фб пост.