АКО НИШТО ДРУГО, БАРЕМ НЕУТРАЛЦИТЕ СИ ГИ СИМНАА МАСКИТЕ ВЕЌЕ НЕ СЕ СРАМАТ ДА ПРИЗНААТ ДЕКА СЕ ВМРОВЧИЊА

0
347

Неутралката Ванковска, веќе не се крие дека е вмровка.