Хорхееее, жив ли си бе, уста имаш ли пизда ли ти материна паразитска курвинска!!!

0
849

Алооооо Хорхеееее жив ли си бе?! Ало бе шефе, прецедник си маму ти јебем не си кувар во вилата на Водно бе суртук еден, имаш ли ти нешто да изјавиш ало?!?!

Абе земјата е во тешка криза, денеска и утре се одлучува за иднината на земјата, дали ќе оди кон ЕУ и НАТО или кон Минск и Москва, дали ќе има мир и просперитет или ќе има меѓуетничка и внатре македонска граѓанска војна, ало шупак епски незапамтен?!?!

Мирка и Миленко повикуваат за граѓанска војна, Грујо и Димитриев си играат курташак со америчкиот амбасадор, ДПМНЕ го нарекува Ван Хојте маче и го прогласува за турист, сакаат да одат сами на избори дури и без ДУИ и ДПА, па добро ова нели те загрижува бе гомно едно?!

Уста имаш ли бе маме ти ебам у тоа шилежето, мулето, магаре непотковано неосамарено… Па за кој кур плаќаме над 100 000 евра месечен буџет за куќа кувари шофери обезбедувачи струја вода и плати за тебе бе волу еден, кажи нешто бе, помогни, вразуми ги овие твоите решиле да ја закопаат земјата! Ако треба и критикувај по опозицијата ама барем зуцни бе, напрај нешто, ало човеку?!

Ти си најголемата пропаст во македонската политика. Пропаст и за УКИМ кој си дозволил вакво говедо да догура до титулата професор. Мада и Каракамишева ја еба таа работа одамна…

Хорхе, поштено, да ти ебам матер у пичка, стварно си ми ептен одвратен!

Пишува : Саше Ивановски, главен и одговорен уредник на порталот Мактел