ФОТО ОД МИЛИОН ЕВРА! НОВИОТ МИНИСТЕР ЗА ВНАТРЕШНИ ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ПОЗАДИ ГРУЈО, АЈДЕ ГРУЈО ГОТОВ СИ, ТИ ВЛЕГОА КОМУЊАРИ ВО ВЛАДА, ТЕ ГАЗАТ!!!

0
326

foto milion evra