(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Министерот Оливер Спасовски во посета на границата каде денеска имаше инциденти со бегалците, ги посети и повредените полицајци во болница

0
206

12311045_521945074649787_2961352116609524865_n 12274301_521945027983125_548014412090930645_n 11222629_521945021316459_4955044947184022072_n 12274612_521945197983108_6175411422949346557_n 12301750_521957024648592_4328743722233477052_n