ФИЈАСКО НА МАГАЗИНОТ КАПИТАЛ, ЉУПЧО ЗИКОВ Е НЕВИДЕН ШАРЛАТАН: Капитал направи новогодишно интервју со лидерот на опозицијата, со гувернерот на Народна Банка, со новиот претседател на МАНУ, но на насловна го стави хирургот Угриновски на тема Масони а интервјуто со Заев го објави дури на 86-та страница во весникот?!?!

0
688

Да направите новогодишно интервју со лидерот на опозицијата, со гувернерот на Народна Банка, со новиот претседател на МАНУ и сепак на насловната да го ставите хирургот Угриновски на тема Масони?! е невидена глупост од епски размери.

Но потоа, интервјуто со лидерот на опозицијата кој самиот го карактеризирате како човек на годината да го објавите последно на дури 86-та страна, е невиден дилентатизам, кукавичлук, чиста перверзија и курвински до коска! Со тоа го омаловажувате лидерот на опозицијата и се удварате на режимот со изговорт – еве бе го бутнавме таму на крај а на насловна не ставивме ни мала сликичка од него…

Љупчо Зиков бил е и ќе биде вечна пичкетина и шарлатан од мега размери!!!

kapital zaev 3

Извор : Мактел