Потребна e крвна група нулта негатив за 14-годишно дете!

0
533

На 14-годишниот Борис Трпковски итно му е потребна крвна група 0- (нулта негатив). Кој може да помогне, веднаш да се упати на Трансфузиологија – Интитутот за трансфузиона медицина во склоп на скопскиот клинички центар.