Пакистанска порно-ѕвезда: Во порно-филмовите глумам со хиџаб на глава, не смеам да се вратам дома

0
1628
“Оваа година планирам да снимам многу соло сцени и сцени со девојки, за да му покажам на светот дека и девојките со пакистанско потекло можат да бидат “напалени”. Со оглед дека им е забранет сексот, сакам да им покажам како да бидат со девојка и да мастурбираат. Сакам тоа да го оживеам”, вели Надиа.

24-годишната Надиа Али е порно-ѕвезда која живее во САД, а има потекло од Пакистан. Позната е по носењето на хиџаб во своите филмови, а како порно-актерка работи веќе една година. Поради ваквата професија, Надиа се плаши од враќање во својата родна земја, бидејќи знае дека на овој начин ја посрамотува својата држава, пренесува Telgraf.rs.

pakistanska-porno-akterka-nadia-01

“Ми рекоа дека не сум муслиманка, дека го срамам Пакистан и дека таму никој нема да ме прифати, но јас сè уште сум муслиманка која е поразлична од своите родители, но само по пракса. Мојата сестра ја покрива главата, скромна е, и има деца. Мојата мајка ја покрива главата и се моли пет пати дневно. Јас се молам два пати дневно и сè уште сум верничка”, рекла Надиа.

nadia2

Таа во своите порно-филмови носи хиџаб на главата, за кој вели дека ѝ дава голема сила. Исто така, на овој начин сака да поттикне промени во општеството кои ќе ја укинат забраната жените да допираат краставици и банани поради нивниот облик.

nadia3

Со оглед на тоа дека во Пакистан хомосексуалноста е забранета, Надиа планира оваа година да сними многу филмови со девојки.

nadia4

Иако во Пакистан не ја прифаќаат, нејзиното најблиско семејство не ја суди поради тоа што го работи, и сите знаат со што се занимава. Не се горди, но не се откажале од неа.

nadia5

“Не воведувам религија во порно-филмовите. Им кажав режисерите да го исфрлат зборот муслиманка од насловите на филмовите. За мене тука се работи за пакистанската култура, не за религијата. Оваа година планирам да снимам многу соло сцени и сцени со девојки, за да му покажам на светот дека и девојките со пакистанско потекло можат да бидат “напалени”. Со оглед дека им е забранет сексот, сакам да им покажам како да бидат со девојка и да мастурбираат. Сакам тоа да го оживеам”, вели Надиа, пренесува The Daily Beast.