ПОЧНА КРАХОТ НА РЕЖИМОТ: Членови на ДПМНЕ – ИСЛУЧЕТЕ НЕ ОД ПАРТИЈАТА, НЕ САКАМЕ ДА БИДЕМЕ ПОВРЗАНИ СО ВОЛКУ КРИМИНАЛНА ПАРТИЈА!

0
220

vlado dpmne veles