Заев: Народе, Груевски е како ранет лав, фатен е во тежок криминал и наредниот период од него очекувајте такви глупости какви што никогаш не сте виделе!

0
573

“Груесвки се однесува како ранет лав, разберете дека тој е фатен жив во тежок криминал и очекувајте наредниот период тој да прави такви глупости какви што никогаш не сте виделе!” – ова го кажа лидерот на СДСМ во емисијата на Мухамед Зекири на новата телевизија ТВ ШЕЊА.