Еве ги сите АНАЛНИ СПЕЛЕОЛОЗИ на Грујо кои ДПМНЕ ги награди

0
350

Сите што некогаш се користени како т.н аналитичари да држат баланс на дебатие си се вдомија и наградија од партијата .

Панде Лазаревски : Амбасадор
Јован Донев : Амбасадор
Ивица Боцевски: Амбасадор
Марјан Ѓорчев: Амбасадор
Тања Каракамишева: Венецијанска Комисија
Тони Науновски: Комисија против дискриминација
Александар Даштевски: Комисија против дискриминација

На овие ми текна, сигурно сум заборавил уште некој а има уште доста што чекаат да ги вдоми партијата некаде…

Епа колеги канети ги уште баланс да држат

Мухамед Зекири – Фејсбук статус

Насловот е коментар на Мактел, а не на авторот на постот