ЕКСКЛУЗИВНИ ФОТОГРАФИИ: Ордата на Грујо се спрема за дивеење и крвопролевање!

0
1548

Во драматичните моменти на распад на режимот, Грујо и Бате Саше очајни во обидот да се спасат од „Титаник“ почнаа да ги принудуваат членовите на ДПМНЕ да се колнат на верност до смрт со бакнување на кама и кубура! Грујо сака од членовите да добие верност дека се подготвени да колат и дивеат доколку е потребно за негов спас од провалијата во која веќе со една нога е пропаднат!

На фотографиите се гледаат членови на ДПМНЕ од село Псача, општина Ранковце, кои спровеле ритаулно бакнување на кама и кубура како симболичен чин на демонстрирање на сопствената покорност и лојаност кон криминалната багра на Грујо.

rr 2 rr7 rr8 rr9 rr pp rr6 rr3 rr5