Груевски дојде на власт со програмата “преродба во сто чекори”, сега сокриен во бункерот под седиштето на партијата (со тераса дивоградба)

0
231

Груевски дојде на власт со програмата “преродба во сто чекори”, сега сокриен во бункерот под седиштето на партијата (со тераса дивоградба) ја чека разврската од сценариото во 3 чекори со кое ќе замине …

1. Ново парламентарно мнозинство
2. Новото мнозинство(по закон) ќе го стави во ред судскиот совет
3. СЈО ќе може да работи без опструкции и закани

ЗАВРШИ ВРЕМЕТО НА МОНТИРАНИ ПРОЦЕСИ,
ДОАЃА ВРЕМЕ НА ВИСТИНАТА И ПРАВДАТА,
а кукавиците и лицемерите (како Груевски) најмногу се плашат од нив, затоа што знаат дека ќе се дознаат сите направени неправди и гнасотилуци, а знаат дека за тоа СЕ ОДГОВАРА ПО ЗАКОН.

vanestatus

Фејсбук статус на Ване Цветанов