(ВИДЕО) Странски служби: И ние како и Хорхе ви посакуваме старата власт што побргу да пројде, а новата што побргу да дојде

0
200

И странски служби ви пожелуваат во новата година (исто како и Хорхе) старата власт што побргу да пројде, а новата што побргу да дојде“, пишуваат Странски служби на својата Фејсбук страница.

 

Старата власт што побргу да пројде, а новата што побргу да дој…И Странски служби ви пожелуваат во новата година (исто како и Хорхе) старата власт што побргу да пројде, а новата што побргу да дојде.

Posted by Странски Служби on Thursday, December 31, 2015