(ВИДЕО) Странски служби: Годинава е престапна, па 24 април паѓа на 5 јуни

0
154

Зошто 24 април паѓа на 5 јуни?Ново сечено, лепено и монтирано видео на Странски служби:„Годинава е престапна, па 24 април паѓа на 5 јуни“.

Posted by Странски Служби on Wednesday, February 24, 2016