(ВИДЕО) РЕПРИЗА НА ПОЛИТИКО: Стево Пендаровски раскажа немила случка со Сител за време на изборите, што му кажал премиерот на Косово, Хашим Тачи за Али Ахмети, дали ќе се кандидира повторно за претседател!

0
453