(ВИДЕО) Првиот краток цртан филм кој се гледа во 360 степени

0
321

Видеата во кои гледачот може да ја врти камерата за 360 степени не се новост, но ова е првиот цртан во кој може да се направи тоа. Цртаниот е за дедо Мраз и неговата специјална испорака и одлично е чуството сами да одберете што ќе гледате во моментот.