(ВИДЕО) Новогодишно обраќање на премиерот Никола Груевски до охриѓани и Бакрачески

0
389

Откако на охриѓани им се обрати Градоначалникот Никола Бакрачески со неговото новогодишно обраќање, со свое новогодишно обраќање до граѓаните на Охрид и до Градоначалникот Бакрачески експресно се јави Премиерот Никола Груевски. Во своето видео обраќање Груевски ќе истакне:

На терен драги пријатели ништо не е реализирано. Тој вети а не изгради нов пазар, градскиот пазар е истиот оној кој што беше и пред 8 години. Тој вети изградба на нова автобуска станица, ништо од оваа ветување, автобуската станица во Охрид е руина, тој излажа дека ќе го реши и сообраќајниот хаос во Охрид со изградба на катни гаражи, Охрид нема ниту една катна гаража изградена со срествата на општината. Тој вети изградба на пензионерски, ниту ова не е исполнето. Тој вети дека ќе гради аквапарк, голф терени како и жичарница на Галичица. Се разбира ништо од ова не е изградено. Ова не се еден или два проекти кои не ги исполнил, ова е низа на неисполнети ветувања.

СТРАНСКИ СЛУЖБИ-ЖОЛТО КОМБЕ