(ВИДЕО) Новиот спот на Дејвид Бови – краток хорор филм

0
551

david-bouwie-696x456-696x400

Дејвид Бови има нова песна “Blackstar“ неговиот спор е како краток хорор филм, трае 10 минути.

Бови има и нов албум, 25 ти во неговата кариера, албумот ќе искочи за неговиот 69 роденден на 8ми јануари.