(ВИДЕО) Заев: Не може 630 милиони евра да одат за споменици, а да ни умираат луѓе

0
267

Screenshot_83-685x320

Денешната дебата Создаваме здрава средина за здрав живот предизвика огромно внимание кај присутните граѓани, претставници на граѓански здруженија, лекари, професори, експерти, по што се отвори квалитетна дебата со присутните за обезбедување на јавно достапно квалитетно здравство коешто ќе нуди достапни здравствени услуги за сите граѓани на Македонија и за воспоставување на европски еколошки стандарди коишто обезбедуваат чиста и здрава животна средина.