(ВИДЕО) Еве како се вози и се минуваат улици низ Скопје

0
480

сним

На страницата на Фејсбук „Ѕид на сообраќајниот срам“ објавено е видео кое сведочи за секојдневното однесување на возачите и на пешаците. Веројатно многумина од нас ќе се препознаат во некои навики и ќе ги сменат за свое и за доброто на сите учесници во сообраќајот.

Видеото погледнете го ОВДЕ