(ВИДЕО) ГРУЈО ВО ИЗДАНИЕ КАКВО ДОСЕГА НЕ СТЕ ГО ВИДЕЛЕ, НАЈБЛЕД ПОЛИТИЧКИ ГОВОР ДОСЕГА , ГОВОР СО МНОГУ ГАФОВИ , ПОРАЗЕН И ИСПЛАШЕН , СТРАВОТ ОД БОМБИТЕ И КАТИЦА ГО НАПРАВИЈА ЖОЛТ КАКО ЛИМОН

0
215

https://www.youtube.com/watch?v=wQetI8nKrE4