(ВИДЕО)Лажи, лажи, Грујо лажи кој ќе лажеш: 80 милиони евра за „Скопје 2014“ уште малку ќе станат 800 милиони!

0
332

Лажи, лажи, Грујо лажи кој ќе лажеш
Само нас Грујо немој да не лажеш
Сме биле секаде на светот
и сме виделе баш се
но, ваков лажго како тебе нема никаде.

Со овие стихови Странски служби го најавуваат новиот видео запис насловен „80 милиони евра за „Скопје 2014“ уште малку ќе станат 800 мили…“

 

80 милиони евра за „Скопје 2014“ уште малку ќе станат 800 мили…Лажи, лажи, Грујо лажи кој ќе лажешСамо нас Грујо немој да не лажешСме биле секаде на светоти сме виделе баш сено, ваков лажго како тебе нема никаде.

Posted by Странски Служби on Wednesday, February 10, 2016